Ami régi, az nem ócska!

aug 1, 2022 | Zongora felújítás, zongora javítás

Azon szerencsések közé tartozik, akik egy régi klasszikus hangszert, például egy zongorát birtokolnak? A olyan hangszer, melynek értéke egyszerre több nézőpontból is vizsgálható, ennélfogva több funkcióval is bír. Ez különösen akkor igaz, ha nem egy koncertteremben, hanem egy nappaliban pihen.

A zongorára elsősorban klasszikus hangszerként tekintenek, de ha egy lakásban áll, akkor elegáns berendezés is válhat belőle, mely nem csak zenélésre ad lehetőséget, de rendkívül dekoratív is. Egy régi lehet szép és ismert családi emlékek megtestesítője is, valamelyik hosszú ideje eltávozott, de szeretetett rokon öröksége, melyet minden családtag féltő gondoskodással ápol és őriz.

Mindezek következtében a zongorákat általában hosszú évtizedekig megőrzik. Az idő múlása azonban rajtuk is nyomot hagy, ugyanakkor ami régi, az nem jelenti azt, hogy ócska is.

Ha zongorája régi szépsége megkopott, ne engedje át az enyészetnek, hanem bízza ránk a felújítást, hiszen nálunk a gondos törődés és szakmai hozzáértés együtt jár! Forduljon hozzánk, mi visszaadjuk a hangszer régi fényét!