Zongora adás-vétel

Minőségi zongora elérhető áron

Manapság egy újonnan vásárolt zongora ára igencsak nagy kiadásnak ígérkezik, ezért érdemes minden lehetőséget számba venni. Nem sok vállalkozás foglalkozik specifikusan zongorákkal, pianínókkal, így lehetőségeink viszonylag szűknek mondhatóak.

Vállalkozásunk foglalkozik pianínó és zongora adás-vétel lebonyolításával, így akár, ha Ön nem zongorát vásárolna, hanem sajátját szeretne jó üzlettel tovább adni, akkor is bátran felkereshet minket.

Vállalkozásunk mindezeken kívül a zongora restaurálás és a zongora felújítás világában is otthon van, és mindezeken felül még be is hangoljuk zongoráját, tehát bármilyen zongorával kapcsolatos, illetve felmerülő problémát maradéktalanul megoldunk, teljes körűen!

Mi tudjuk, hogy a zongora nem egy egyszerű hangszer, sőt, nem is csak „egy” hangszer, hanem annak, aki játszik rajta, annak maga „a” hangszer. Csodálatos, hangja magával ragadó, és játszani rajta egyenlő a teljes megújulással – ebből kiindulva minden általunk adott, vagy restaurált, esetleg felújított zongora tökéletes állapotú, és különleges odafigyeléssel bánunk velük, ezt garantáljuk!

Felújított zongorák és pianínók: vásároljon tőlünk hagszereket!

Eladó zongorák és pianínók minden árkategóriában, használt, ám makulátlanul felújított állapotban várják Önt is kínálatunkban!

A zongora igazán klasszikus hangszernek számít, holott a története mindössze 300 évre vezethető vissza, bár tény, hogy az elődjeit már sokkal hosszabb ideje használja az emberiség. Napjainkban számos helyen állnak zongorák, vagy pianínók, legyen szó egy kávézóról, vagy magánlakásról, tehát ezek a hangszerek nem csak a hangversenytermekben lelhetőek fel.

Egyre többen vásárolnak maguknak az eladó pianínók, vagy épp zongorák közül, aminek többféle oka is lehet: a gyermeket szeretnék a zene szeretetére nevelni, családi eseményeken szeretnének zenélni, vagy csupán dísznek, bár ez utóbbi szerencsére nem jellemző; a legtöbb zongora és pianínó használatban van.

Azoknak, akik szeretnének eladó zongorát, illetve pianínót találni, nincs könnyű dolguk, hiszen az újak meglehetősen magas áron vásárolhatóak meg, használtakat pedig viszonylag ritkán hirdetnek meg a különféle weboldalakon, ráadásul ezek többnyire még gondoskodásra is szorulnak, mielőtt használatba lehetne őket venni. Szerencsére azonban nem is szükséges sokáig keresgélni, hiszen nálunk felújított, eladó pianínók és zongorák várják az érdeklődőket.

Cégünk jó minőségű, használt, magas színvonalon felújított, vagy újszerű állapotú zongorákat és pianínókat kínál minden árkategóriában, melyeket műhelyünkben zongorakészítő szakembereink újítanak fel, illetve vizsgálnak át. Kínálatunkban megtalálhatóak a kezdő és tanuló zongoristák gyakorlóhangszerei, valamint iskolák, intézmények, profi művészek által használt zongorák és pianínók is. Mindegyik általunk kínált, eladó pianínó és zongora garantáltan hosszú távon használható, hangtartó, ezért, ha szeretne zongorát vásárolni, Önnek is érdemes hozzánk fordulnia!

Amennyiben felkeltettük az érdeklődését a eladó pianínóink és eladó zongoráink iránt, tekintse meg termékeinket, ha pedig kérdése lenne , illetve, ha vásárolni szeretne, vegye fel velünk a kapcsolatot megadott elérhetőségeink egyikén!

Eladó zongorák kezdőknek és haladóknak!

A zongora a klasszikus hangszerek egyik hercege, ami sok zenekedvelőnek rabul ejtette a szívét. Sokan vannak, akik nemcsak hallgatni szeretik a zongora szót, hanem tesznek azért, hogy maguk is szívesen elsajátítsák a játékot is.

Ahhoz, hogy igazán komoly szintre jusson valaki a zongora játékban, szükség van magára a zongorára is. Hangszer nélkül a gyakorlás, a fejlődés nem fog tudni megvalósulni. Saját hangszerrel viszont, csakis a zongoristán múlik, hogy szakmailag, művészileg milyen magasságokba ér el.

A zongora nem kevés pénzbe kerül, különösen akkor kell drágábban megvásárolni egy eladó zongorát, ha az teljesen új. Az eladó zongorák között azonban már használták is megtalálhatóak.

A mi zongora javító és restauráló műhelyünkben is van néhány eladó zongora. Érdemes megnézni, hogy milyen eladó zongoráink vannak, mert jutányos áron kínáljuk őket és ideális állapotban. Az eladó zongorákat általában mi magunk is használtan szerezzük be, majd átnézzük őket, mielőtt meghirdetjük eladásra. Egyetlen hangszert sem adunk tovább anélkül, hogy át ne vizsgálnák őket. Ahol kisebb nagyobb hibát találunk, azt kijavítjuk és természetesen olyan zongora is van, amit felújítunk amennyiben a hangszer ezt igényli. Az így eladósorba került hangszerek olyan tulajdonságok birtokába kerülnek, amiknek köszönhetően már éveken át tudnak megbízhatóan működni.

Ha komolyan gondolja a tanulást vagy valaki mást szeretne meglepni egy hangszerrel, amit reális áron vásárolt, akkor tőlünk nem fog üres kézzel távozni. Lépjen kapcsolatba velünk és érdeklődjön az általunk hirdetett eladó zongorákról! Nem szükséges vadonatúj hangszert eredeti áron vásárolnia, ha egy újszerű hangszerhez olcsóbban is hozzájuthat! A kezdő zongoristák, a hangszerrel ismerkedők számára, első hangszernek is kiváló egy használt darab.

Családi vállalkozásunkban több generáció óta foglalkozunk szeretettel, elhivatottsággal és felkészülten a zongora javítással, felújítással, hangolással. Forduljon hozzánk bizalommal és érdeklődjön a részletekről!

Profi zongorát keres? Vegye fel velünk a kapcsolatot!

Minden, amit a régi zongora árakról tudni érdemes

Gyakran előfordul, hogy ügyfeleink a régi zongora árakról érdeklődnek tőlünk. Sokan elsősorban azt szeretnék megtudni, hogy inkább adják-e el eredeti állapotában, esetleg megéri-e a hangszer felújításával foglalkozni vagy az egész szinte mit sem ér. Előfordul, hogy valaki örököl egy zongorát, de fogalma sincs, hogy milyen kincs tulajdonosa lett. Pedig a legtöbb esetben ezek a hangszerek valóban kincsnek bizonyulnak, főleg felújítva.

Nézzük, mi mindent érdemes tudni a régi zongora árakról, vagyis mitől függ, hogy mennyit ér egy zongora!

Természetesen a végső értéket sok minden befolyásolja, látatlanban nem lehet pontosan megállapítani egy határozott összeget. Először is nem mindegy, hogy milyen típusról van szó. Bécsi, angol, mechanikás, húros, otthon használt vagy koncert zongora? Egy otthoni használatú, bécsi mechanikás, felújítandó hangszerért nem fogunk sok pénzt kapni, viszont egy felújított koncert zongoráért már bizony tetemes összeget kérhetünk el.

A régi zongora árak megállapításakor nagyon fontos, hogy tisztában legyünk a hangszer állapotával. Folyamatosan használva volt vagy évek óta a pincében áll? Sajnos vagy épp szerencsére, a tárolási körülmények sok mindent meghatároznak. Ha nem ideális a hőmérséklet és a levegő páratartalma, akkor a hangszer állapota sokkal gyorsabban romlik. Nézzük meg, hogy a billentyűk borítása ép-e, de fontos az is, hogy nem foszlik-e a kalapácsok bevonata. Ha a zongora ép, működik és hangolható, akkor egy klasszikus darab hozzávetőleg 100 és 200 ezer forint közötti összeget érhet. A régi zongora árakat ezen kívül befolyásolja a márkájuk is. Sokat, általában 1-2 millió forint ér például egy Bösendorfer, egy Friedrich Ehrbar vagy egy Bechstein, ezeknek a felújításába mindenképp érdemes befektetni.

Amennyiben szeretne többet tudni a régi zongora árakról, forduljon hozzánk bizalommal! Cégünk nagy tapasztalattal rendelkezik ezen a téren, munkatársaink szívesen segítenek Önnek is a régi zongora árakkal kapcsolatban!

Mit érdemes szem előtt tartania, ha az eladó zongorák között keresgél?

A zongorák a mai napig hatalmas népszerűségnek örvendenek, sokan játszanak rajta művészi szinten, mások épp csak belekezdtek a hosszú tanulásba, de vannak olyanok is, akik előszeretettel gyűjtik ezeket a hangszereket. Nem is csoda, hiszen robusztus méreteik mellett is előkelő és egyedi hangulatot adnak, bármilyen helyiségbe is helyezzék el őket. A zongora az egyik legkomplexebb instrumentum, alkatrészeinek száma meghaladja a 10.000 darabot, így ha vásárolna egyet, számos dologra oda kell figyelnie az eladó zongora megtekintésekor.

 

Ha magánkézből szeretne vásárolni, akkor semmiképpen nem érdemes egyedül döntenie, jobb döntés kikérni egy szakértő véleményét az eladó zongoráról! Nem célravezető kizárólag az alacsony árat figyelembe venni, hiszen ha nem nézeti meg a vásárlás előtt egy szakértővel, akkor könnyen nem várt költségei merülhetnek fel. Ilyen lehet az, amikor azt mondták az eladó zongoráról, hogy tökéletes állapotban van, ám a kinézet csalhat, később kiderülhet, hogy javíthatatlan vagy igencsak költséges javítást igényel. Fontos szempont az alkarészek helyes működése, az akusztikai részek megfelelő állapota és a hangolhatóság is. Ha inkább biztosra menne, válasszon az erre specializálódott boltok és szakértők eladó zongora kínálatából!

Ez garanciát is nyújt arra vonatkozóan, hogy biztosan olyan minőségűek lesznek az eladó zongorák, amilyennek mondják őket. A méreteik alapján általában három kategóriába sorolják a hangszereket, ez a méret pedig a klaviatúra elejétől a hangszer lekerekített végének legtávolabbi pontjáig mérendő. Az úgynevezett „rövid zongora” elnevezést 140-170 centiméterig használják, kezdőknek éppen ideális a gyakorláshoz! 170-250 centiméter közöttieket főleg kisebb koncerttermek és zeneiskolák vásárolnak, e fölött már koncertzongorákról beszélünk, amiket a hangerő és méret miatt nagyobb koncerttermekbe ajánlatot beszerezni.

Ha Ön is eladó zongora után kutat, nálunk a legjobb helyen jár! Családi vállalkozásként nagy hangsúlyt fektetünk a minőségre, így ha kínálatunkban találta meg a tökéletes hangszert, abban nem fog csalódni! Keressen minket elérhetőségeinken!

Vásároljon teljes körűen felújított, eladó zongorát!

Van a családban egy ifjú zenész palánta, akit a zongorázás elbűvölt és szüksége van egy saját hangszerre? Zongorázni tanulni sok-sok gyakorlást és állhatatos kitartást igényel, amit nem lehet másként csinálni, mint rendszeres zongorázással. Egy kiváló minőségű hangszer nem olcsó, de mindig lehet találni ideális megoldást arra, hogy az ember megkapja, amit keres.

Forduljon hozzánk bizalommal, és ismerje meg eladó zongoráinkat!

Zongora felújítással is foglalkozunk családi vállalkozásunkban, és nem csupán ügyfeleink által birtokolt hangszereket újítunk fel, de teljes körűen felújított, eladó zongorákkal is foglalkozunk.

Érdemes a műhelyünkbe személyesen is ellátogatni és meggyőződni arról, milyen gyönyörű hangszereket kínálunk eladásra, amelyek nemrég még az enyészet szélén álltak. Nagy szakmai hozzáértéssel és tapasztalattal a hátunk mögött újítjuk fel a használt, sérült, öreg hangszereket, hogy azok új életet kezdjenek egy zeneszerető ember otthonában.

Lépjen kapcsolatba velünk elérhetőségeink egyikén, ha teljes körűen felújított, eladó zongoráink érdeklik!