Zongorahangolás

A zongora hangolás a hangszer tiszta hangját adja vissza!

Zongora hangoláshoz kérje a segítségünket! A hangszereknek gondoskodásra van szüksége ahhoz, hogy megőrizzék a hangjukat!

A zongora egy csodás hangszer, ami csak akkor tud működni megfelelően, ha nem hanyagolják el. Az elhanyagolt hangszer lassan, de biztosan tönkremegy, de minimum elhangolódik. A zongora hangolást rendszeresen meg kell ejteni, méghozzá szakember közreműködésével. Kezdjük azonban a legelején és tisztázzuk a fő kérdést: miért hangolódik el a zongora?

A kérdésre a válasz egyáltalán nem bonyolult. A zongora csupa természetes alapanyagból készül, olyan alapanyagokból, mint a fa, de  fém alkatrészei is vannak. A pedál, a húrok, a billentyűk, a mechanika mind összefüggésben állnak egymással, egyik a másikra hatással van. A hangszert érő környezeti hatások jelentik a megoldást arra a kérdésre, hogy mi az, ami hatással van a zongora hangjára. Ezért nagyon lényeges, hogy hogyan és hol helyezik véglegesen el a zongorát.

A hangszer állandó helyének a kijelöléséhez ismerni kell a zongora igényeit, tulajdonságait. Figyelembe kell venni a fényviszonyokat, ügyelni kell a hőmérsékletre, kontroll alatt kell tartani a páratartalmat is. Ha egy kicsit elmozdul a harmónia, az hamarosan a zongora állapotán mutatkozik meg. A nedvesebb levegőben a fából készült alkatrészek megduzzadnak és máris máshogyan szól a hangszer. Természetesen a zongora hangolást így sem lehet teljesen megspórolni, hiszen maga a használat is nyomot hagy a hangszeren. Minél többet zongorázik valaki, annál többet lehet szükség zongora hangolásra. A zongora hangolásra tehát olyan gyakran van szükség, amilyen gyakran a hangszer igényli a használat, illetve az elhelyezés függvényében.

Keresse bizalommal a mi cégünket és kérjen segítséget a munkatársainktól, ha elhangolódott a zongorája! A hangszer meg fogja hálálni a segítséget és hosszú ideig gyönyörű hangzással ajándékozza meg a tulajdonosait. A cégünk szolgáltatásait ismerje meg közelebbről, vegye igénybe a hangolást kedvező áron! A zongora hangoláshoz egyeztessen időpontot velünk a honlapon szereplő, egyik elérhetőségen!

A zongora hangolás gyakoriságának kérdéséről bővebben

A zongora hangolást nem lehet halogatni. A hangszernek karbantartásra van szüksége, különben a fület sértő hangokat lehet csak előcsalni belőle.

zongora hangolás nem olyan dolog, amire rá lehet húzni ugyanazokat a szabályokat minden esetben. A zongora egy érzékeny és nemes hangszer, aminek sok zenész és zongorahangoló szerint is valósággal lelke van. Minden zongora a maga tempójában változik, egyik sem ugyanolyan hangszer, mint a másik.

Természetesen egy zongora a zongoristával együtt él, a játék, a gyakorlás és a fellépések hatására változik a hangja, kopnak a billentyűi. A zongora hangolásra ezért értelemszerűen jóval gyakrabban van szüksége például egy versenyzongorának. A versenyzongorista napi szinten több órát gyakorol, egy fellépésen pedig több órát is játszhat, ami alatt teljes átéléssel és intenzitással adja elő a darabokat. Ezért az sem ritka, hogy a zongora hangolásra már a koncert végén szükség lehet.

A zongora hangolás, pianínó hangolás a hétköznapi használat mellett nem igényel ilyen gyakoriságot. Általában csak egy évben egyszer kell a zongorahangolót kihívni és az elegendő az elhangolódott húrok visszaállításhoz. Ennél ritkábban azonban nem szabad hanyagolni a hangolást, hiszen ez valóságos merénylet a hangszer ellen. Előbb a húregyüttesek, majd a hangközök csúsznak el, ahogyan a húrok elveszítik eredetileg beállított feszességüket. A zongora nagy részt természetes alapanyagokból készül, például fából, ami a hőmérséklet, a levegő páratartalmának hatására változik. Ez is elhangolódáshoz vezet. Ahogyan a hangszer egyre jobban elhangolódik, úgy lesz a hangja is hamisabb. Ez az állapot se gyakorláshoz, se pedig előadáshoz nem ideális. A rosszabb következményt az jelenti, hogy az elhanyagolt hangszert rendbe hozni csak komolyabb munkával lehet.

zongora hangolásra szánt idő és költségek tehát megtérülnek, de ha ezen szeretne valaki spórolni, akkor rosszul teszi. Keresse bizalommal a hozzáértő szakembereinket és rendelje meg rendszeresen a hangszer hangolást!

A zongora hangolás gyakoriságának kérdéséről bővebben

zongora hangolást olyan szakember kezébe adja, aki érti a dolgát, ismeri a zongorát! A jó szakember a hangolás technikájával is tisztában van és rendelkezik elegendő rutinnal a sikeres hangoláshoz.

zongora hangolást több módon is el lehet végezni, a régi és az újabb eszközökkel. A klasszikus eljáráshoz szükség van egy, a hangszert kívül és belül ismerő zongora hangolóra, valamint azokra az eszközökre, amik nélkül nem lehet beállítani a húrokat.

A hangolókulcs alapvető eszköze a hangolást végző mesternek. A hangolókulcsot a hangszer minden egyes húrjánál használni kell azért, hogy azok hangmagasságát be lehessen állítani a megfelelőre. A hangolókulcs segítségével be lehet állítani azt is, hogy a húrok az előírt szögben, feszességben álljanak. A zongora húrjait be kell igazítani egyenként az ideális hangmagasságba, majd a húrokat egymáshoz kell hangolni, hogy azok tökéletes harmóniába kerüljenek.

zongora hangolás kifinomult és precíz tevékenység, aminek eredményeképpen a zongora újra a legszebb hangján szólal meg. Minden hangszernek rendszeres hangolásra van szüksége, akár gyermek gyakorolja rajta az alap akkordokat vagy egy művész komponálja a műveit. A zongora hangolás sikere azon is múlik, hogy a szakembernek minden információnak a birtokában van e. Tudnia kell a hangszer típusát, korát, ismernie kell az állapotát is a feladat tökéletes elvégzéséhez. Az egyszerűbb lehetőség a modern hangológép használata, de ezt nem lehet mindig alkalmazni.

A zongora nem az a hangszer, amit egy hangológéppel pár perc alatt be lehet állítani. Az eredmény sajnos csak fals hangzás lenne. Tehát mindenképpen gyakorlott és hozzáértő szakembert kell hívnia, ha a zongora hangolás már időszerűvé vált. Forduljon bizalommal a mi cégünkhöz, ahol nemcsak zongora eladással, illetve vásárlással foglalkozunk, hanem a zongora hangolás is az igénybe vehető szolgáltatásaink közé tartozik! A további felvilágosításért lépjen kapcsolatba velünk az elérhetőségeink egyikén! Mindenben segítünk a hangszer tulajdonosoknak, ami zongorával kapcsolatos!

A zongora hangolásról röviden

A zongora olyan hangszer, ami gyakran felbukkan a zenekedvelők otthonaiban. Ha a zongora nem csupán lakberendezési díszként szolgál, hanem játszanak is rajta, akkor időszakosan szükség van karbantartásra, illetve a zongora hangolás rendszeres beiktatására.

zongora hangolás gyakoriságát nem lehet minden hangszer esetében egységesen meghatározni, mert ez függ a zongora korától, állapotától és attól is, hogy mennyit játszanak rajta, valamint attól is, hol van elhelyezve, milyen az uralkodó klíma az adott helyiségben.

A hangszer egy idő után elhangolódik, de szakszerű zongora hangolással ismét harmonikus hangok csalhatóak elő belőle.

A zongora hangolás műveletét olyan szakemberre kell bízni, aki ezt a tevékenységet behatóan tanulmányozta, tanulta, érti és megbízhatóan műveli is. Máskülönben a zongora hangolás ára csak kidobott pénz, mert a pontatlan beállításokkal nem lehet tisztán játszani a hangszeren. A hangoló szakember kifinomult hallással rendelkezik, türelmesen és precízen végzi a beállításokat, amik a harmonikus és tiszta hangzás eléréséhez szükségesek. A hangmagasság, hangközök és a húregyüttesek sorban egymás után elhangolódnak, ami fals hangzáshoz vezet. Új zongoránál még gyakrabban lehet szükség hangolásra, illetve olyan hangszer esetében is, amit profi szinten használnak. Egyébként körülbelül félévente, évente elegendő megmutatni a hangszert szakembernek.

Természetesen a modern zongora hangolás ma már nem csupán hallás útján történik, erre a célra tervezett eszközök használatával ez időtakarékosabban is kivitelezhető. Ám a legtöbben a hallás utáni hangolásra esküsznek.

Amennyiben szeretné igénybe venni profi szakember szolgáltatásait, keresse családi vállalkozásunkat! Forduljon hozzánk bizalommal és rendeljen zongora hangolást kedvező áron! A ránk bízott munkát rövid időn belül elvégezzük és gondoskodunk arról, hogy a hangszer ismét tökéletesen szóljon. A weboldalunkon feltüntetett elérhetőségeink egyikén lépjen kapcsolatba velünk és kérjen bővebb tájékoztatást a zongora hangolásról!

Profi zongorát keres? Vegye fel velünk a kapcsolatot!

A zongorahangolás zeneiskolákban is fontos!

Vitathatatlan, hogy a zongorák a különböző zeneiskolák nélkülözhetetlen hangszereinek egyikei. Nap, mint nap használják ezeket az eszközöket a tanárok és a diákok egyaránt, elég csak a gyakorlásra, tanórákra vagy a különböző nyilvános koncertekre gondolni. Ahogy más zongoráknál, úgy a zeneiskolákban található hangszereknél is fontos a hangolás. Ezesetben azonban még nagyobb figyelmet és szakértelmet igényel ez a teendő, hiszen hamisan szóló zongorával nem lehet a maximumot nyújtani a zenetanulásban és a tanításban sem.

Ha Ön is szeretné biztosítani intézményében a tanárok és diákok számára tisztán szóló hangszereket, bízza ránk a zongorahangolást!

A zongorahangolással kapcsolatban ügyfélközpontú, rugalmas és megbízható szolgáltatást biztosítunk a zeneiskoláknak is. Munkánk során a maximumot nyújtjuk, hiszen mi is tisztában vagyunk azzal, hogy hamisan szóló zongorával nem lehet minőségi tanítást és felkészülést biztosítani. Bármilyen típusú hangszerről is legyen szó, rövid időn belül el tudjuk végezni a zongorahangolást. A hosszú évek során már rengetegféle márkával találkoztunk, így kellő tapasztalatot szereztünk a hangolásukkal kapcsolatban. Emellett folyamatosan képezzük magunkat, hogy már az újabb, modernebb zongorák terén is megfelelő segítséget tudjunk nyújtani.

Mivel egy zeneiskolában jóval intenzívebb igénybevételnek vannak kitéve a zongorák, többször is kell foglalkozni a megfelelő beállításukkal. Ha eddig nem talált megbízható partnert a zongorahangoláshoz hosszú távra, van egy jó hírünk, ugyanis velünk bátran tervezhet!

Keressen bennünket bizalommal, amikor szükségét látja a zeneiskolában található zongorák hangolásának! Munkánkkal, szakmai tapasztalatunkkal szeretnék hozzájárulni a tanárok és diákok szakmai sikereihez. Amennyiben felkeltettük érdeklődését, és szeretné igénybe venni a zongorahangolással kapcsolatos szolgáltatásunkat, keressen bennünket bizalommal elérhetőségeink egyikén, a kedvező árakat garantáljuk!

Mit kap tőlünk a zongorahangolás áráért cserébe?

A zongorák állapottól és igénybevételtől függően adott időközönként hangolásra szorulnak. Általában évente két alkalommal ajánlott ezzel foglalkozni, mert így a hangszer élettartama megnő és folyamatosan jól használható állapotban marad. Az egyik ilyen alkalom éppen aktualitást élvez, ugyanis a zongorahangolással elsősorban a fűtésszezon kezdete előtt érdemes foglalkozni. Manapság a hangszerek tulajdonosai több zongorahangolással kapcsolatos szolgáltatás közül válogathatnak. Ezek különböző árkategóriában érhetők el, minden szakember más díjszabás szerint dolgozik.

Természetes, hogy az ügyfelek megbízható szolgáltatást szeretnének igénybe venni a pénzükért cserébe. Ha Ön még nem talált ennek megfelelően vállalkozást, ne kutasson tovább, ugyanis mi a zongorahangolás áráért a maximumot nyújtjuk!

Mivel számunkra is ismeretesek az ügyfelek elvárásai, mi a zongorahangolás áráért valóban minőségi szolgáltatást biztosítunk. Ilyenkor nem csupán a zongora hangolásával foglalkozunk, hanem ellenőrizzük a hangszer állapotát, és elvégezzük a tisztítását is. Ez azt jelenti, hogy a zongorahangolás áráért cserébe még a szükséges karbantartási teendőkre is figyelmet fordíthat, így a hangszer képes megőrizni hosszú távon kiváló állapotát. A zongorahangolás áráért cserébe jó tanácsokkal is ellátjuk a hangszertulajdonosokat, és figyelmeztetjük is őket az esetleges felmerülő problémákra.

A zongorahangolás áráért gyors és precíz munkát végzünk azért, hogy Önnek ne kelljen túl sokat várnia arra, hogy ismét élvezhesse a hangszer csodálatos hangzását. Igyekeztünk megfizethető díjakat megszabni azért, hogy színvonalas szolgáltatásunk bárki számára elérhető legyen.

Különböző intézmények, koncerthelyszínek, rendezvénytermek zongoráival kapcsolatban is kereshetnek bennünket.

Ha felkeltettük érdeklődését, és szeretné megtapasztalni szolgáltatásunk előnyeit, vagy bővebb információkra lenne szüksége a zongorahangolás árakról, lépjen velünk kapcsolatba elérhetőségeinken!

Miért bízza a zongorahangolást szakemberre?

Akinek van zongorája, tisztában van azzal, hogy a hangszernek bizonyos időközönként hangolásra van szüksége. Ezt a feladatot mindenképp szakemberre kell bízni, ugyanis a zongorahangolás rendkívül összetett művelet, és speciális szerszámokra van szükség hozzá.

A zongorahangolás nem más, mint a hangszer húrrendszerének szabályozása speciális kulcsok segítségével.

Ez bizonyos esetekben a megfelelő feszítést takarja, emellett pedig gyakran előfordul, hogy hangoláskor egy-egy elszakadt, vagy meghibásodott húr cseréjére is szükség van. Ezen kívül, a zongora húrjait megütő kalapácsok szabályozását is el kell végezni ahhoz, hogy a hangszer ismét lenyűgözhesse a hallgatókat a hangzásával.

Ezeket a zongorahangolási fázisokat csakis egy szakember képes precízen elvégezni. Laikusként komoly károkat lehet okozni a drága hangszerben, ezért nem éri meg nekilátni tapasztalat, szaktudás és megfelelő szerszámok nélkül.

Ha szakemberre van szüksége a zongorahangoláshoz, keressen bennünket bizalommal elérhetőségeinken!

Milyen gyakran érdemes beiktatni a zongora hangolást?

Akinek van zongorája, vagy zongorázik, tisztában van vele, hogy időnként szükség van az újrahangolásra. Azt viszont kevesen tudják, hogy mennyire sűrűn érdemes ezt beiktatni. Erre a kérdésre nincs is egyértelmű válasz, de az alábbiakban próbálunk néhány támpontot adni a zongora hangolást illetően.

Az alapelv az, hogy ha halljuk, hogy nem tisztán szól a zongora, akkor mindenképp hangolásra van szükség. Ennek rendszeressége a hangszer használatától, elhelyezési körülményeitől és magától a zongorától is függ.

Egy új hangszert például gyakrabban, akár évente kétszer is érdemes újrahangolni, mert ilyenkor még jobban nyúlik a húrozat. Régebbi, otthoni használtakat általában elég évente egyszer. Professzionális alkalmazásban más a helyzet, néhány hetente mindenképp, de akár egy-egy verseny után is szükség lehet zongora hangolásra.

Ha süllyedni kezdett a hangmagasság, keressen fel minket bizalommal még ma zongora hangolásért! Ne halogassa, mert az évekig nem hangolt zongora már csak komolyabb munka árán fog újra szépen szólni!

Profi zongorát keres? Vegye fel velünk a kapcsolatot!

Hangolódjon a zenére!

Egy hangszernek lelke van! Hangzik gyakran a hozzáértő szakemberek szájából a már-már k

özhelyesen csengő mondat. Hogy mi adja a hangszer lelkét? A készítő munkája és az általa létrehozható harmóniák tisztasága. Ez a tisztaság sokáig a zongora velejárója, ám mint minden, idővel ez is elhalványul. Ilyenkor van szükség a frissítésre, vagyis a zongorahangolásra.

 

Nem árulunk el nagy titkot, ha azt mondjuk, hogy a zongorahangolás egy külön mesterség. Speciális eszközigényre, magas fokú tapasztalatra és kiváló hallásra van szükség a tökéletes munka érdekében.

Gyakran felmerül a kérdés, hogy mennyi ideig tart a zongorahangolás folyamata. Erre azonban nehéz egyértelmű választ adni, hiszen jelentősen függ a hangszer állapotától. A komolyabb problémák elkerülése érdekében éppen ezért érdemes a zongora rendszeres karbantartására nagy gondot fordítani.

Elhangolódott zongorája? A lehető legjobb helyen jár!

Ne habozzon, keressen fel minket! Kollégáink készséggel állnak rendelkezésére és válaszolnak felmerülő kérdéseire!

Zongora hangolása szállítás után

A zongora mozgatása, szállítása nagy szakértelmet igényel, hiszen egyetlen apró rossz mozdulat és a hangszer akár véglegesen is tönkremehet. A költözés során azonban elengedhetetlen a zongora szállítása, helyének változtatása, amikor számos dologra oda kell figyelni.

A zongora mozgatása során mindenképpen ki kell vinni a hangszert az épületből, ami a hőmérséklet változását jelenti.

Ilyen esetekben a zongorák általában elhangolódnak, de ez akár a mozgatásnak is betudható. A zongora szállítása során sajnos számos sérülés érheti értékes hangszerünket. A zongora hangolása nem könnyű feladat, így érdemes profi szakemberekre bízni. A javítást se végezzük saját kezűleg, hiszen nagyobb károkat okozhatunk hangszerünkön, mint amennyit segíthettünk volna.

Ha Önnek is megsérült, elhangolódott zongorája, keressen fel minket a hangszer javításáért, újrahangolásáért! Bízza profi szakemberekre a zongora felújítását! Kérdéseivel keressen fel minket bizalommal, készséggel segítünk Önnek!

Tudnivalók a zongorák hangolásáról és javításáról

A zongoristák számára valószínűleg az egyik legfontosabb mozzanat a zongora megfelelő behangolása. Nem véletlenül, hiszen a megfelelő és tiszta hangzás nélkülözhetetlen feltétele a sikeres próbáknak és koncerteknek egyaránt. A zongorahangolás éppen ezért tapasztalatot és nagy szaktudást igénylő feladat, hiszen megfelelő harmóniába kell rendezni az adott zongora hangjait.

A zongorák és pianínók közül is megkülönböztethetünk akusztikust, illetve digitálist.

Az akusztikus zongorák az utóbbival ellentétben állandó gondozásra, valamint rendszeres hangolásra szorulnak. Nem is beszélve az ezekhez kapcsolódó, talán kissé el is törpülő apróbb mechanikai beállításokról.

Ezen felül, mint minden használati tárgy esetében, a zongorákban is sajnos idővel elhasználódhatnak, elkophatnak bizonyos alkatrészek. Ez esetben a hangzásuk is megváltozhat, illetve elváltozhat, amely könnyen észrevehető, hiszen a hangok már nem tiszták. Bizonyos esetekben még visszanyerhető a zongora eredeti hangzása, ha viszont komolyabb problémákról van szó, akkor csak zongorajavítás során hozható rendbe a hangszer.

Vállalkozásunk egyaránt vállalja zongorák hangolását és javítását, keressen minket bizalommal!

Tudnivalók a zongora állapotának megőrzéséről

A zongora gyönyörű, klasszikus és érzékeny hangszer. Tulajdonosának kötelessége gondoskodni hangszeréről, különben az rövid időn belül nem csupán elhangolódik, de tönkre is mehet.

A zongorahangolás a legtöbb hangszer esetében évente kétszer ajánlott. Egyszer a fűtési szezon kezdetén, egyszer pedig a végén. Amikor a fűtőtestek beindulnak egy helyiségben, a levegő felmelegszik és szárazabb is lesz, a zongora faanyaga ennek hatására szintén kiszárad és összeesik.

Ugyanígy, amikor a fűtésre már nincsen szükség, visszaáll a szoba levegőjének páradúsabb állapota, ilyenkor a faanyag pedig megduzzad. Ezek a változások hatással vannak a zongorák, pianínók működésére, hangjára, így szükség van egy hozzáértő szakember segítségére, hogy a változásokhoz igazítva végezze el a zongorahangolást.

Ha egy zongorát nem használnak rendszeresen, akkor elég évente egyszer hangoltatni azt, de fontos tudni, hogy ennél ritkábban már ne hívjuk a szakembert, mert elszakadhatnak a húrok.

Forduljon hozzánk bizalommal zongorahangolás miatt is!

Profi zongorát keres? Vegye fel velünk a kapcsolatot!

Bízza profikra a zongorahangolást!

A zenék és dallamok világa ősibb, mint a legtöbb ma ismert dolog, kezdete szinte az emberiség kialakulásával egyenlő. Kulturális szerepe pedig kiemelkedő, hiszen a legtöbb rituálénak és szertartásnak az alapját képzi. Mióta az első zongora megjelent, szerves részét képezi ez a hangszer a zenealkotásnak.

Ahhoz azonban, hogy hangzása tökéletes legyen, elengedhetetlen az időnkénti zongorahangolás!

Ez a folyamat nem csak türelmet és szakértelmet igényel, de egyedülálló hallást is, melynek segítségével megállapítható, hogy a hangolás mikor járt eredménnyel. Éppen ezért hajdanán a zongorahangolást kizárólag a zongora készítőire bízták, vagy olyan szakemberekre, akik kiválóan értettek a zongorázáshoz.

Sokan úgy tartják, hogy a dallam ott kezdődik, ahol a szavaknak már nincs jelentőségük, éppen ezért komoly értelmet tulajdonítanak minden egyes hangzásnak. A zongorahangolás közben a megpendített húrok érzetekké fejlődnek. Mikor ideális helyen állnak, a tökéletesség érzetét keltik a hallgatóságban.

Amennyiben Ön is profikra bízná a zongorahangolást, bátran vegye fel velünk a kapcsolatot!

Minden zongorát kell hangolni?

Ha valaki felteszi a kérdést, hogy minden zongorának szüksége van-e hangolásra, a rövid és tömör válasz az, hogy igen. Kicsit bővebben kifejtve a sokat használt hangszereknek sűrűbben, az otthoni használatúaknak körülbelül évente van szüksége zongorahangolásra, de még a használaton kívüli hangszerekhez is érdemes időnként szakembert hívni, ha nem szeretnénk, hogy tönkre menjen. De miért állítódig el a megkímélt zongora is?

A válasz a zongora felépítésében keresendő.

A zongorák meghatározó része készül fenyőfából, ami száraz levegő esetén összébb zsugorodik, nagyobb páratartalom hatására pedig picit megdagad. A húrok a fából készített rezonáns fölé vannak kifeszítve, így amikor a fa változik, megváltozik vele együtt a húrok feszítőereje is. A dolgot még nehezíti, hogy természetesen nem minden húr feszessége ugyanolyan mértékben változik. Így a hangszer lassan, de biztosan elállítódik, és zongorahangolásra van szükség.

Bízza ránk a zongorahangolást, vagy ha további kérdése van, bátran keressen fel minket elérhetőségeinken!

Zongora hangolás Miskolcon? Minket hívjon a hangszeréhez!

zongora hangolás Miskolcon minden zongora tulajdonos számára hasznos szolgáltatás. A zongora a legtöbb hangszerhez hasonlóan rendszeres gondoskodást igényel, amibe beletartozik a hangolás is. A hangszer kora és állapota is befolyásolja, hogy milyen gyakran van szükség erre a műveletre, de az is lényeges, hogy milyen gyakran játszanak a hangszeren.

A hangszer pontos hangolása igényel némi szakértelmet és sok év tapasztalatot is.

Minél többet foglalkozott valaki a zongorahangolással, annál gyorsabban és pontosabban tudja hibák nélkül elvégezni a feladatát. Egy ilyen jellegű szaktudás nagyon hasznos mindenhol, legyen szó zeneiskoláról, hangversenyteremről, magántulajdonosról stb. Pianínó, zongora vagy digitális zongora is hangolásra szorul, ha megakarják őrizni az eredeti, gazdag hangzását.

A zongora hangolás Miskolcon minden hangszer tulajdonos számára elérhető, ha szeretné a dolgot hozzáértőre bízni. Akinek van zongorája, még egyáltalán nem biztos, hogy tud játszani rajta és ha tud játszani rajta, akkor nem garantált, hogy a hangoláshoz is ért. A zongorahangolás és javítás nem véletlenül egy teljesen külön szakma.

zongora hangolást Miskolcon, illetve a város vonzáskörzetében élő zongora tulajdonosok vehetik igénybe, akiknek a szolgáltatást kedvező áron számítjuk fel. Nyugodtan hívjon minket akkor is, ha használatban lévő hangszer kell hangolni és akkor is bízhat bennünk, ha egy régóta érintetlen zongorát szeretne visszahozni a csendből. A miskolci zongora hangoláshoz beállítást, karbantartást vagy javítást is rendelhetnek az ügyfelek. A hangolásra legalább kétszer sort kell keríteni évente.

A zongora hangolás Miskolcon képzett és nem utolsó sorban gyakorlott, a hangszereket tisztelő és szerető családi vállalkozásban zajlik. A miskolci zongora hangolást rendelje meg az egyik elérhetőségünkön, amit megtalál a honlapunkon közzétéve! Várjuk megkeresését, hogy az elhangolódott hangszert ismét tiszta, gazdag hangokkal ajándékozzuk meg! Egyetlen hamis zongorának sem kellene megszólalnia, pontos és rendszeres hangolással ez elkerülhető!