Antik bútor restaurálás

aug 1, 2022 | Bútorrestaurálás

A lakberendezésben újra teret hódítanak az antik bútorok. Akár a jelen trendjeit kívánja követni, akár személyes kötődései vannak régi bútoraihoz, számíthat ránk antik bútorainak restaurálásához.

Az elegancia, előkelő megjelenés mellett az antik bútorok hagyománytiszteletet, a régi idők letűnt korához való visszanyúlást, ugyanakkor egyfajta időtlen kifinomultságot, maradandóságot fejeznek ki. Antik bútorainak restaurálása révén a rideg modernséget ellensúlyozandó, a múlt meghittsége, emberközelisége, harmóniája költözhet otthonába.

Ugyan a régi bútorok a stabilitásról, tartósságról híresek, mégis szükséges őket felújítani, hogy az idő vasfogának nyomának eltávolítása, az esetleges hibák kijavítása után bútorai ismét az antikvitás fényében ragyogjanak. Mindig törekszünk az adott bútorhoz szükséges, korhű anyagok felhasználására, hogy a régi kor hangulatát visszahozva, hagyományos és modern technikákat ötvözve varázsoljuk antik bútorát újjá.

Ne habozzon, keressen fel minket, és mi elvégezzük antik bútorainak restaurálását! Segítünk, hogy megőrizhesse felmenőinek, gyökereinek relikviáit, és hogy azokat megújítva akár a jövendő generációk is élvezhessék az antik stílus előnyeit.