Antik bútor restaurálás Miskolcon! Szépség és eredetiség hagyományos technológiákkal!

aug 1, 2022 | Bútorrestaurálás

Hiába a modern lakberendezés divatja, az áruházak olcsó tömeggyártása, azért még sok helyen őrzik az eredeti antik bútorokat. Örökségből megmaradt vagy kereskedőtől vásárolt, de akár az ajándékba kapott antik bútorok is különleges szépségükkel, sajátos hangulatukkal mind egyedi darabok, amik a régi idők és a tradíciókat őrző bútorkészítő mesterek keze nyomát őrzik.

A természetes és nívós anyagokból készült bútorokon is fog az idő, javításra, felújításra van szükségük. Az antik bútor restaurálás Miskolcon családi vállalkozásban működik és generációkon átívelő elméleti tudással és gyakorlati tapasztalattal végzi a javítást, felújítást.

Keresse fel bizalommal a cégünket, amennyiben antik bútor restaurálásra Miskolcon vagy a város környékén van szüksége! Természetesen messzebb fekvő településekről is szívesen fogadunk megbízást ha a bútor szállítása megoldott.

Az antik bútor restaurálást Miskolcon kedvező áron és nagy odaadással végezzük, mert nemcsak szeretjük, hanem értjük is az antik bútorokat. Az igazi régiségeknek már nem elég a bútorápolás, a fényük az évek során elhalványul, a felületükön kopások, sérülések keletkezhetnek, a fa elszíneződik. A bútorok eredeti szépsége nincs elveszve, egy  hozzáértő restaurátor keze alatt képes újjáéledni. Az antik bútor restauráláshoz Miskolcon is tudunk eredeti anyagokat felhasználni és bevált technológiákat, első sorban hagyományos kézi technológiákat alkalmazni. Ennek a megközelítésnek az a célja, hogy a bútor restaurátor új alkatrészek és elemek nélkül állítsa vissza a bútor eredeti állapotát.

Ha fontos Önnek az antik bútora és nem szeretné végig nézni, ahogyan az idő felemészti, ne halogassa, bízza az antik bútor restaurálást Miskolcon működő műhelyünkre! A weboldalunkon feltüntetett elérhetőségeink egyikén tud kapcsolatba lépni velünk és megbeszélni a bútor restaurálására vonatkozó részleteket. Bízza ránk az antik bútor restaurálást Miskolcon és antik bútora eredeti állapotának helyre állítását és ne hagyja, hogy az idő martaléka legyen kedvence!