Ami szép volt, újra szép lesz: zongora felújítás profiktól

aug 1, 2022 | Zongora felújítás, zongora javítás

Zongorákat nem szokás kidobni, hiszen értékes, gyönyörű hangszerekről van szó, ami megfelelő kezekben javítható és felújítható. Szeretné régi zongoráját újra régi fényében látni és újszerű állapotban használni? Ennek semmi akadálya! Keressen minket zongora felújítással kapcsolatban és bízza ránk hangszere állapotának helyreállítását!

Mi történik egy zongora felújításakor? A hangszert kívül-belül kezelésbe vesszük és az állapotfelmérést követően elvégezzük rajta a megfelelő javításokat, illetve helyreállítási feladatokat. A zongora külsejének felújítása magában foglalja a tisztítást, a fa felületek nyersítését és színezését, az alkatrészek szükség szerinti cseréjét, valamint a sérülések kijavítását. A zongora belsejének felújításakor a húrok és a tőke lecserélésre kerülnek, a rezonánst és a stéget javítjuk és lakkozzuk, az öntvényt bronzírozzuk.

Forduljon hozzánk, és bízza szakavatott mestereinkre régi zongorája felújítását! Megadott elérhetőségeinken kérhet árajánlatot, és többet is megtudhat a részletekről!